неділя, 21 липня 2019 20:00

Астролог розповіла, коли найлегше буде схуднути і завагітніти

Астролог розповіла, коли найлегше буде схуднути і завагітніти
Потурбуйтеся про те, щоб зробити себе та світ навколо красивішими. Фото: politeka.net

На відміну від двох попередніх тижнів цей виявиться спокійним. Сонце переходить до знаку Лева. Це додає сил та наснаги. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди легко одужуватимуть. Зміцніє імунітет, - говорить астролог. - Організм краще справлятиметься з вірусами. Швидше загоюватимуться рани. Внутрішньому голосу треба довіряти більше, ніж логіці. Добре заробити вдасться за допомогою хенд-мейду. Дбайте про те, щоб зробити себе та світ навколо красивішими. На вихідних легко буде завагітніти. Від середи добрий результат дасть нова дієта. Легко буде схуднути. Відмовтеся від жирних страв та алкоголю".

Пропонуємо Вашій увазі детальний гороскоп на 22-28 липня.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Скористайтеся можливістю знайти покровителів та однодумців. Те, що не зможете зробити самотужки, вдасться досягти у колективі. Кишеня поповнюватиметься регулярно. Не наражайтеся на штрафні санкції. Запрошуйте коханих у кіно. Частіше вибирайтеся з дітьми на розваги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдасться докорінно усе змінити. Якщо заздалегідь щось спланували, то зараз саме час реалізовувати. Шукайте нове місце роботу, боріться за бажану для вас посаду.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багато чужої роботи вішатимуть на вас. Доведеться виконувати обов'язки колег, які підуть у відпустку. Не намагайтеся зробити усе досконало. Легко буде дати маху. Керівництво за це може знизити зарплату, виписати догану.

Рак (22 червня – 22 липня)

Повернуться гроші, які вам хтось заборгував. Запропонують роботу з вищими заробітками. Скористайтеся цим, аби досягти бажаного. Важко буде порозумітися з коханими. Ніхто не захоче поступатися. Виявляйте дипломатичність.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Завдяки вольовим зусиллям вирішите завдання, які раніше не були під силу. Ставте високі цілі перед собою. Результат не забариться. Торгівля йтиме мляво. Заощадьте частину заробленого. Дискомфорт викликатиме поява ячменю на очах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Багато зусиль доклали, але бажаного результату поки не помітили? Зачекайте. Успіх – не за горами. Більшість заробленого йтиме на щоденні витрати. Постійно дивуватиметеся, наскільки нелогічними є вчинки батьків та коханих. Не поспішайте сваритися із близькими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Короткочасні дощі і спека: якою буде погода наприкінці липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Час думати про розширення бізнесу. Але ризикувати великими сумами не слід. Втрати будуть неминучими. Багато уваги приділятимете собі, тому стосунки з партнерами стануть напруженими. Самотні зустрінуть близьку по духу людину.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Місяць спадає. Енергії буде менше, ніж потрібно. Не дозволяйте оточуючим збивати вас із потрібного курсу. Пам'ятайте, вечір – більш сприятливий до переговорів і вирішення нагальних проблем. Краще відкласти переїзд на нове місце проживання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Переконаєтеся, що не все те золото, що блищить. Зовнішня привабливість виявиться оманливою. Поруч буде чимало ненадійних людей. Утримайтеся від переговорів про співпрацю з ними. Їм не можна довіряти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

До ваших ідей прислухатимуться, а вчинками зачаровуватимуться. Відчуєте, як відкриється нове дихання і прийде натхнення. Не скористаються цим тільки ледачі. Важко буде порозумітися з дітьми.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Активно відстоюйте свої погляди і права. Краще перетворити конкурента на партнера. Скористуйтеся своїм умінням вести переговори. Не час ворогувати і заважати працювати собі та іншим. Заробити вдасться більше, ніж сподівалися. Більше часу проводьте біля водойми. Засмагайте розумно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Помітите, що частина цікавого життя проходитиме повз вас. З головою поринете у роботу та домашні клопоти. Не засмучуйтеся. Скоро ситуація зміниться на краще. Гроші у кишені не триматимуться, тому заробляти потрібно більше.

За словами астролога, у вихідні станемо свідками чуда.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, коли найлегше буде схуднути і завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути