вівторок, 02 жовтня 2018 15:41

Арно Беда вибачився за інтерв'ю на 112 каналі

Журналіст швейцарського видання L'Illustré Арно Беда приніс публічні вибачення за свій ефір на "каналі 112". Про це з посиланням на Твіттер Беди повідомляє російськомовна редакція швейцарського видання SWI Swissinfo.

"Étant à Montréal, j'ai appris la position de l'UEFA sur le financement de l'usine de gazon artificiel à Kiev. Par conséquent, je m'excuse pour tout ce qui a été dit sur la chaîne ukrainienne 112. C'est ma faute si je n'ai pas vérifié les informations fournies", - сказано у твіті, що в перекладі на українську мову означає:

"Будучи в Монреалі, я дізнався про позицію УЄФА щодо фінансування заводу штучного покриття в Києві. Тому я прошу вибачення за все, що було сказано мною на українському каналі 112. Це моя вина, що я не перевіряв надану інформацію".

  Скрін твіту SWI Swissinfo
Скрін твіту SWI Swissinfo

SWI Swissinfo зазначає, що напередодні Арно Беда опублікував в газеті L'Illustré статтю, в якій звинуватив керівництво Федерації футболу України нібито в тому, що функціонери "розікрали" кошти УЄФА на будівництві в Києві заводу з виробництва штучного покриття для футбольних полів.

"В УЄФА з цього приводу заявили, що ніяких грошей для будівництва столичного заводу взагалі не виділяли, а отже, подібні звинувачення грунтуються не на правдивій інформації", - сказано в статті.

Також уточнюється, що 27 вересня, Арно Беда прибув до Києва і в ефірі "телеканалу 112" повторив всі свої звинувачення на адресу ФФУ.

"Він також заявив про те, що йому нібито погрожували "через це гучне корупційне розслідування", - зазначає видання.

На таку поведінку журналіста відреагувала редакція L'Illustré. У виданні прийняли рішення Беду звільнити, пише SWI Swissinfo

"Ми вважаємо, що це неприйнятно, коли журналіст транслює брехню в чиїхось інтересах", - зазначили в редакції швейцарської газети L'Illustré.

За даними SWI Swissinfo, Арно Беда раніше неодноразово притягувався судами Швейцарії за публікацію неправдивих відомостей і дискредитацію відомих особистостей.

"Наприклад, влітку, Беду у брехні щодо лікування Міхаеля Шумахера звинуватила жінка гонщика, зажадавши від журналіста не поширювати чутки щодо здоров'я свого чоловіка", - уточнюється в статті.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Арно Беда вибачився за інтерв'ю на 112 каналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути