понеділок, 27 листопада 2017 11:45

Активісти вимагають припинити діяльність Української національної лотереї

Активісти вимагають припинити діяльність Української національної лотереї
Активісти стверджують, що діяльність УНЛ сьогодні підтримують колишні та нинішні представники влади. Фото: Franchise.ua

У Києві колишні бійці АТО та учасники "Революції гідності" пікетували офіс Української національної лотереї (УНЛ). Учасники протесту вимагали від влади та правоохоронних органів закрити усі заклади УНЛ та перевірити діяльність власників цієї компанії. До офісу компанії викликали поліцію.

"У нас є підстави стверджувати, що вся виручка цієї компанії йде на фінансування російських терористичних військ. Ми воювали там не для того, щоб гроші, які вони здирають з українців на ігрові автомати - а це ніяка не лотерея, а саме ігрові автомати - йшли на фінансування РФ", - говорить учасник акції, боєць АТО з позивним "Історик".

Протестувальники вимагали припинити діяльність компанії, під виглядом якої, на їхню думку, діє заборонений в державі ігровий бізнес. І стверджують, що ліцензія компанії на діяльність закінчилася ще у 2014 році, і з того часу уряд не приймав жодних нормативних актів щодо діяльності лотерей. Але правоохоронці не реагують на інформацію про діяльність компанії. За словами активістів, справа в тому, що діяльність УНЛ сьогодні підтримують колишні та нинішні представники влади. Називають прізвища екс-регіонала Вілена Шатворяна та народного депутата України від БПП Олександра Третякова.

"Вже майже рік ми з активістами, патріотами, бійцями намагаємося закрити це зло. А їх відкривається все більше і більше. Завжди викликаємо поліцію, пишемо заяви у правоохоронні органи, але поліція каже, що вони й самі проти цих закладів, але нічого не можуть вдіяти", - розповідає боєць Нацгвардії Валерій Самойленко.

Такими акціями протесту активісти сподіваються привернути увагу Ради національної безпеки і оборони України та Служби безпеки України до можливого фінансування тероризму та порушення умов ведення підприємницької діяльності з боку Української національної лотереї.

Зараз ви читаєте новину «Активісти вимагають припинити діяльність Української національної лотереї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути