Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2013 12:52

"АероСвіт" звільнить усіх своїх працівників

"АероСвіт" звільнить усіх своїх працівників
Фото: tvi.ua

Через півтора місяці звільнять усіх працівників "Аеросвіту". Листи з таким рішенням компанії отримали авіа-профспілки. Про це заявив голова первинної профспілкової організації "Аеросвіту" Владислав Неговський.

"18 грудня наша профспілка зустрічалась із керівництвом. Отримали листа-попередження, де йшлося про звільнення усіх працівників компанії через два місяці. Оскільки ці листи видавались із порушеннями законодавства, ми звернулись до адміністрації визнати їх недійсними. Процедуру реорганізації, як хоче зробити адміністрація, має проходити по закону. Я сподіваюсь, що компанія візьме до уваги наші зауваження", - сказав Владислав Неговський.

Банкрутство компанії Владислав Неговський назвав "неподобством", "оскільки акціонер є представником капіталістичного суспільства, то очікувати можна чого завгодно", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли крайнього: в "Аеросвіті" кажуть, що у бідах їх пасажирів винувата брехлива преса

"У цьому весь корінь зла. Раніше такі організації контролювались державою. А тепер акціонерів контролює лише прокуратура, але вона мовчить", - зауважив керівник профспілки.

Як відомо, Господарський суд Київської області 29 грудня 2012 року ухвалив рішення про початок провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "АероСвіт", у якої виникли фінансові труднощі.

4 січня "АероСвіт" виступила із заявою, в якій наголосив, що не є банкрутом, не зупиняє виробничої діяльності та виконує в повному обсязі всі операційні процедури, зокрема заходи із забезпечення безпеки польотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакомпанія "АероСвіт" подала заяву в суд про банкрутство

Водночас 8 січня "АероСвіт" скасував 17 рейсів у міжнародному аеропорті "Бориспіль". Зокрема, були скасовані рейси на прибуття з Донецька, Одеси, Будапешта, Кишинева й Тель-Авіва.

10 січня авіакомпанія "Аеросвіт" знову скасувала низку рейсів, за даними онлайн-табло міжнародного аеропорту "Бориспіль". На виліт з Києва скасовані рейси в Одесу, Сімферополь, Мінськ, Прагу, Стокгольм, Донецьк, Пекін, Варшаву, Ташкент і Тель-Авів.

У свою чергу, на прибуття в столицю скасовані рейси з Одеси, два з Сімферополя і Тель-Авіва, а також з Мінська, Праги та Донецька.

Зараз ви читаєте новину «"АероСвіт" звільнить усіх своїх працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути