Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 16:50

Абрамович відмінив весілля через фінансову кризу

Власник лондонського футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович у зв"язку зі світовою фінансовою кризою переніс дату свого весілля. За словами співбесідниці, що тісно спілкується з нареченою бізнесмена, Роман Аркадійович пояснив Даші Жуковій, що "зараз немає часу і настрою влаштовувати свято". 24 години на добу Абрамович зайнятий врегулюванням своїх фінансових справ, обвалення фондових ринків зачепило навіть колишнього начальника Чукотки. У результаті з проведенням пишної шестисерійної церемонії одруження закохані вирішили почекати.

"Даша повинна була стати заміжньою пані в жовтні, але тепер, наскільки я зрозуміла з вчорашньої з нею розмови, під вінець вона піде ближчим до Нового року, - поділилася подруга 25-річною Жукової. - Їм зараз ні до того. Тобто йому ні до того, а вона дівчина мудра - почекає, скільки треба".

У Жукової, дійсно, вистачає і своїх справ. Тільки-тільки відкрилася галерея сучасного мистецтва "Гараж", де вона є своєрідною худруком. Займаючись організацією роботи в галереї, Даша і сама, здається, рада на якийсь час поставити хрест на особистому житті - так захопила її бізнес-ідея.

Тим часом у Даши майже готова сукня нареченої. Кілька місяців тому наречена Абрамовича відвідала будинок Роберто Каваллі у Флоренції і довго обговорювала з модельєром свій майбутній весільний наряд.

"Даша зустрічалася з Роберто днями, вони дуже довго розмовляли про сукню, - розповів Каноччи. - Даша, як я знаю, теж модельєр, і їй, напевно, хотілося внести щось своє. Але до чого вони дійшли, я поки не знаю".

А ось приблизна сума шикарного наряду, в який хотіла б одягатися Даша на головному вечорі в своєму житті, відома вже зараз. 250 тисяч євро - настільки, ймовірно, збідніє наречений Даши Роман Аркадійович напередодні одруження, повідомляє Рокфеллер.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович відмінив весілля через фінансову кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути