середа, 05 жовтня 2011 13:24

85-річній герцогині король дозволив виходити заміж за простолюдина

85-річній герцогині король дозволив виходити заміж за простолюдина

Найбагатша жінка Іспанії та найтитулованіша особа в світі 85-річна герцогиня Каєтана де Альба сьогодні виходить заміж.

У середу в Іспанії відбудеться весілля року - найбагатша мешканка Іспанії 85-річна герцогиня Альба втретє постане перед вівтарем за згодою короля Хуана Карлоса. Минулого тижня Каєтана Альба разом з 60-річним нареченим Альфонсо Дієз відвідала монарха в його мадридському палаці Сарсуела, після чого та оголосила, що він благословив їхні стосунки.

Раніше король у відповідь на прохання старшого сина герцогині запобігти "шлюбу, який зовсім не відповідає соціальному стану Альби з простим державним службовцем" зазначив, що "в нашому віці" такі вчинки здійснювати не потрібно.

Церемонія одруження розпочнеться о першій годині дня в домашній капелі її палацу Паласіо-де-лас-Дуенас. Вінчання будуть проводити три священнослужителі. На весілля запрошено близько 60 родичів і друзів нареченої та нареченого, у тому числі кілька тореро й домашній лікар, повідомляє Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Виходячи втретє заміж, двічі овдовіла аристократка, найтитулованіша особа в світі, має намір дати символічний урок молодому поколінню. "Принаймні я не розлучена, як усі мої діти. Для цього краще зовсім не вступати в шлюб", - сказала вона в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «85-річній герцогині король дозволив виходити заміж за простолюдина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути