Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 16:06

15 причин, через які жінки відмовляються від сексу

15 причин, через які жінки відмовляються від сексу
Американські експерти розповіли про жіночі страхи, які приводять слабку половину людства до відмови від сексу. Сексологи сподіваються, що ці знання дозволять чоловікам зустріти удари долі у всеозброєнні. Якщо ж повезе, то в більшості випадків вони все одно мають всі шанси схилити свої обраниці до сексу, передає телеканал Foxnews.

1. Вона відчуває себе повною
Неважливо, наскільки швидкоплинне це відчуття. Навіть якщо відчуття повноти виникає лише після їжі, цього досить для відмови в близькості. Тим гірше, якщо дискомфорт з приводу форм свого тіла жінка відчуває постійно.

Трагедія полягає в тому, що саме при втраті фізичної форми жінка більш, ніж буд- коли потребує активного статевого життя. В цьому випадку багато що залежить від її партнера, який повинен переконати панну серця, що вона як і раніше бажана і улюблена.

2. Її мучать гази
При проблемах з травленням елементарна сором"язливість може змусити партнерку відмовитися від сексу. Проте експерти радять не надавати цьому дуже великого значення, оскільки часто бажання пукнути залишається непомітним для оточуючих.

3. У неї місячні
Хоча деякі партнери спокійно займаються сексом і в цей складний для жінки період, далеко не всі сприймають це як норму. Проте, для жінки секс в період місячних навіть корисний: він зменшує судоми в області тазу, а також сприяє швидкому їх закінченню.

А деякі жінки і зовсім говорять, що в період місячних вони стають більш плотськими і сексуальними. Ці позитивні моменти допоможуть багатьом подолати комплекс тим, хто циклічного утримується від сексу.

4. Вона носить старомодні трусики
В період молодості наших бабусь жіноча нижня білизна була схоже швидше на парашут, ніж на нитку для чищення зубів. Проте в гонитві за модою, принесеною сексуальною революцією, не варто забувати, що "трусики бабусь" були дуже функціональними.

Жінка не може весь час носити стрінги, які протипоказані в період місячних кровотеч або при певних захворюваннях.

Поки учені не прийшли до єдиної думки про те, чи сприяють труси відкритого крою розповсюдженню вагинальних інфекцій і грибків. Проте деякі лікарі б"ють тривогу у зв"язку з випадками таких захворювань, що почастішали, серед тих, хто носить стрінги.

5. Вона страждає від вагинального грибка
У цьому немає нічого страшного. Грибки постійно живуть на тілі людини, а один з типових шляхів захворювання такою інфекцією це порушений грибковий баланс. Єдина незручність в тому, що необхідно разом проходити курс лікування, оскільки грибок легко передається від одного партнера до іншого.

6. Вона відчуває себе пітною і брудною
Хоча у деяких пар природні запахи є додатковим стимулятором злягання, багато хто в такій ситуації відчуває себе ніяково. Іноді жінка не може звільнитися від думки, як вона виглядає "там", а неголені декілька днів ноги здаються волохатими. Кращий засіб від таких страхів - включити в період сексуальних ласк спільний похід в душ, радять фахівці.

7. У обох партнерів немає презерватива
Не дивлячись на велику кількість незапланованих вагітностей в світі як і раніше знаходяться люди, що віддають перевагу запланованому вихованню дітей. Тому в цьому випадку експерти лише розводять руками і радять пробувати щастя в сексі наступного разу.

8. Десь близько батьки
Присутність поблизу родичів одного з партнерів здатне перешкодити сексу. Навіть доросла жінка перетворюється на 10-річну дитину при думці, що батьки можуть застати її за сексом з коханим. Аналогічним чином діє і присутність в будинку дітей.

9. Вона не відчуває "соку любові"
Відсутність природного мастила в промежині може змусити жінку відмовитися від сексу. Вона страшитиметься дискомфорту, навіть якщо відчуває статевий потяг. На щастя, ця проблема легко усунена за допомогою різних штучних мастил, пропонованих секс-індустрією.

10 Вона втомилася
Насправді багато жінок здатні відчувати найсолодші відчуття сексуального задоволення саме в період втоми. Загальне розслаблення лише підвищує чуттєвість жіночого організму. Принаймні, так говорять експерти.

11. Їй досить одного разу
Після досягнення оргазму жінку краще дією переконати, що це не межа. Підмогою в цьому є відомий висновок сексологів, що жіночий організм здатний переживатися по декілька оргазмів підряд.

12. Вона "грає"
Жінки не люблять квапливо переходити до сексу. Ви можете покрити її поцілунками від ніг до голови, але вона все одно покарає вас обох стриманістю. Утіхою є тільки те, що неминучий секс від цього буде тільки солодшим.

13. Ви для неї погано пахнете
Страх відчути природні аромати тіла чоловіка під час такого значного любовного дійства здатний відлякати багато жінок. Залишається помитися і почати пахнути.

14. Вона чекає весілля
Цнотливиці, і навіть деякі жінки, здатні відмовитися від сексу, примушуючи тим самим свого партнера до швидкого шлюбу. Ті, хто пройшов через це горнило, стверджують, що такі тортури вартують того.

15. Вона боїться сказати про вагітність
Часто жінка думає, що вона стала менш привабливою і сексуальною. Вона навіть готова винити себе в цьому. Партнерові залишається тільки переконати свою кохану, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «15 причин, через які жінки відмовляються від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути