вівторок, 01 червня 2010 10:18

У парку Горького "муніципальна охорона" ногами побила літню жінку (ФОТО)
5

Сьогодні вранці у парку Горького знову почалася вирубка дерев. Спроба перешкодити робітникам призвела до бійки між "муніципальною охороною" і захисниками парку, в ході якої одну з захисниць - жінку років 50-ти - повалили на землю і почали топтати. Після цього жінка піднятися вже не змогла, і була госпіталізована в лікарню швидкої і невідкладної допомоги ім.Мещанінова з підозрою на травму хребта.

Не домігшись успіху, "муніципали" спробували влаштувати провокацію: вони розгорнули трактор-подрібнювач соплом на захисників парку і стали засипати їх тирсою. Але під об'єктивами телекамер, як стверджують очевидці, "муніципали" швидко стушувалися. Деякі із захисників парку прикували себе до дерев човновими ланцюгами, декілька дерев обв'язані старими велосипедними ланцюгами.

Харків'янка Любов Мельник приходить в Лісопарк чи не кожен день - з того моменту, як там почали пиляти дерева. Жінка розповіла, що намагалася всіляко допомогти захисникам лісу. Ось і сьогодні вранці, коли співробітники муніципальної охорони відтягали активістів від дерев, кинулася рятувати любителів природи.

У результаті отримала удар у спину і потрапила до лікарні.

"Саме удар, удар в спину, у мене досі болить. Я не можу сказати, що його не було, якщо ось тут болить у мене, навіть ось опухло", - каже жінка.

Любов Мельник розповідає: хто саме її вдарив, не бачила. Однак свідок події Олексій Нікітенко заявляє: бачив, як літню жінку ногою в спину вдарив співробітник комунального підприємства "Муніципальна охорона". У лікарні Любов Мельник ніяких довідок поки не отримала - який у неї діагноз, поки що не знає. Лікарі на словах пояснили: у неї забій хребта.

Заяву в міліцію жінка не писала, але правоохоронці після інциденту у неї взяли пояснення. Прийшли до висновку: Любов Мельник впала сама.

Ludovikxiv.livejournal.com

Зараз ви читаєте новину «У парку Горького "муніципальна охорона" ногами побила літню жінку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути