Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2016 20:03

Затриманий в Криму "диверсант" виявився добровольцем з АТО

Затриманий в Криму "диверсант" виявився добровольцем з АТО
Євген Панов / фото: theukrainians.org

В організації терактів в окупованому Росією Криму ФСБ звинуватила Євгена Панова жителя Енергодара Запорізької області.

Євгену Панову 39 років. Працював на Запорізькій атомній станції. Під час Євромайдану був у самообороні міста. 2014 року пішов в армію На Донбасі він служив у розвідці 37-го батальйону. В серпні 2015 року звільнився, працював водієм автобуса на АЕС. Став членом місцевого виконкому.

Як розповідав він виданню theUkrainians, для того, щоби піти воювати, йому довелося хитрістю зняти "бронь", яку АЕС ставить на своїх працівників для військкомату.

"Можна кричати, що мер — "регіонал", заявляти, що ти патріот, і нічого не робити. Так люди проголосували, ну що тут поробиш. Нехай буде такий, а ми йому допоможемо приймати потрібні рішення. Керований він, звичайно", - говорив Панов про владу міста.

З енергодарцем не має зв'язку вже три дні.

ФСБ стверджує, що в ніч проти 7 серпня в районі міста Армянськ у Криму виявили ​​групу диверсантів. Під час спецоперації загинув ФСБшник.

Затримали громадян України та Росії. У ФСБ стверджують, що серед схоплених ними українців, є один із організаторів можливих терактів - Панов Євген Олександрович, 1977 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін звинувачує Україну у терорі

Нагадаємо, 7 серпня окупаційна влада Криму закрила всі три контрольно-пропускні пункти на адміністративній межі з окупованим Кримом.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий в Криму "диверсант" виявився добровольцем з АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути