неділя, 03 грудня 2017 10:24

Військовий літак США здійснив розвідувальний політ поблизу Криму

Військовий літак США здійснив розвідувальний політ поблизу Криму
Американський літак декілька годин курсував в районі північного заходу від Севастополя

Патрульний протичовновий літак Військово-морських сил США в суботу здійснив розвідувальний політ поблизу Кримського півострова.

Про це свідчать моніторингові дані західних авіаційних ресурсів, повідомляє "Інтерфакс Україна".

Літак ВМС США P-8A Poseidon вилетів з авіабази Сігонелла на італійському острові Сицилія. Декілька годин курсував в районі північного заходу від Севастополя.

Цього тижня були зафіксовані також польоти американських розвідників поблизу російських рубежів на півдні Балтики. В четвер і п'ятницю стратегічний розвідувальний літак США RC-135W піднявся з авіабази Мілденхолл у Великій Британії і здійснив багатогодинні польоти поблизу сухопутних і морських кордонів Калінінградської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські винищувачі F-15 прилетять в Україну

30 листопада стратегічний безпілотний літальний апарат ВВС США здійснив більш ніж 12-годинний розвідувальний політ поблизу кордонів Ленінградської і Псковської областей.

25 листопада російський винищувач Су-30 здійснив перехоплення американського літака P-8A Poseidon над Чорним морем. Дії російського реактивного літака визнали небезпечними. Він пролетів за 50 метрів від літака США, задіявши свої форсажні камери. Через це американський P-8 Poseidon потрапив під завихрення від реактивного струменя.

Зараз ви читаєте новину «Військовий літак США здійснив розвідувальний політ поблизу Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути