четвер, 28 травня 2020 17:22

В Україні з'явився спецпредставник із питань санкційної політики

В Україні з'явився спецпредставник із питань санкційної політики
Спецпредставником із питань санкційної політики призначили Олексія Макеєва. Фото: Facebook/Міністерство закордонних справ України/MFA of Ukraine

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба призначив посла з особливих доручень Олексія Макеєва своїм спеціальним представником із питань санкційної політики.

Як повідомляють на сайті МЗС, Макеєв займатиметься координацією діяльності міністерства, а також взаємодією з ключовими міжнародними партнерами України у сфері санкційної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина ініціює введення нових санкцій проти Росії

"Призначення Олексія Макеєва створить належні умови для роботи МЗС на виконання вимог Закону України "Про санкції", а також сприятиме координації зусиль України з ключовими країнами та міжнародними інституціями для посилення тиску на Російську Федерацію як на державу-агресора за порушення міжнародного права та прав людини", — сказано в повідомленні.

Під час онлайн-засідання ОБСЄ у Відні представник РФ намагався перервати виступи щодо ситуації в анексованому Криму, а також мілітаризації Азово-Чорноморського басейну.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився спецпредставник із питань санкційної політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути