понеділок, 01 жовтня 2018 03:13

В окупований Крим прибула делегація з Норвегії

В окупований Крим прибула делегація з Норвегії
У Крим прибула делегація з Норвегії. Фото: Front News International

Адміністративний кордон з анексований Росією українським Кримом без попереднього дозволу влади України незаконно перетнула делегація з Норвегії.

Норвежці мають намір відвідати чотири кримських міста. У програму візиту увійшло відвідування МДЦ "Артек", Лівадійського палацу, Нікітського ботанічного саду, Будинку-музею Чехова в Ялті та інших захоплених культурних об'єктів. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Візит триватиме до 6 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В анексованому Криму очікують на черговий візит німецьких депутатів

До складу норвезької делегації увійшли члени групи Лікарі проти ядерної зброї Монс, актриса Не Хоель, професор кафедри статистичних наук департаменту економіки Університету Осло Торі Шведер, фермери, підприємці та громадські діячі тощо.

4 лютого 2018 року, а поті 1 квітня до окупованого Криму приїздила делегація німецьких депутатів партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD) з регіональних парламентів Берліна, Бранденбурга і Рейн-Вестфалії. Вони заявили, що їх не турбує загроза опинитися нев'їзними на материкову частину України.

Зараз ви читаєте новину «В окупований Крим прибула делегація з Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути