Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2018 17:04

У Криму призупинили роботу Керченської переправи: окупанти пояснили причини

У Криму призупинили роботу Керченської переправи: окупанти пояснили причини
Крим залишиться без Керченської переправи. Фото: Вестник Кавказа

Російські окупанти призупинили роботу поромної переправи в Криму.

Це пов'язано з відкриттям вантажного руху Керченським мостом. Повідомив гендиректор держпідприємства "Кримські морські порти" Олексій Волков, передає проросійський сайт Кримінформ.

"Робота переправи припинена повністю в зв'язку з відсутністю завантаження. Всі пороми стоять. Ні пішоходів, ні легкового транспорту, ні автобусів - нічого немає. Вантажівки повністю відсутні, немає жодної вантажівки, тому поромна переправа зупинена", - розповів Волков.

За його словами, власники поромів, які працювали на морській переправі до Криму, шукають варіанти виходу з ситуації, що склалася.

"Зараз планується пороми продавати, передавати, поки шукають варіант. Думали, що цього не станеться, а воно сталося", - зазначив він.

Також окупант зазначив, що пороми працюють тільки на лінії порт "Кавказ" (РФ) - "Рибний порт" (Крим).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керченським мостом до окупованого Криму поїхав великогабаритний транспорт

"Вони займаються транспортуванням небезпечних вантажів - морським шляхом до Криму в основному перевозяться бензовози з паливом для автозаправних станцій на півострові. Рух такого транспорту Кримським мостом поки не узгоджений," - додав Волков.

23 вересня кораблі Військово-морських сил України "Донбас" і "Корець" шли через Керченську протоку до порту Маріуполя. Їм вдалося безперешкодно пройти під Керченським мостом. Українські судна "супроводжували" російські катери так званої берегової охорони окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Криму призупинили роботу Керченської переправи: окупанти пояснили причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути