середа, 29 листопада 2017 11:53

У Криму не повертатимуть кредити українським банкам

У Криму не повертатимуть кредити українським банкам
Крим не повертатиме гроші українським банкам

Державна рада Криму остаточно затвердила закон про списання з жителів півострова боргів за кредитами, взятими в українських банках, що припинили роботу в анексованому Криму після його захоплення Росією у 2014 році.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Підлягає списанню в повному обсязі заборгованість, якщо станом на 18 березня 2014 року вона не перевищувала 5 мільйонів рублів або суму, виражену в іноземній валюті за курсом, встановленим Центральним банком Російської Федерації на зазначену дату, еквівалентну 5 мільйонам рублів", - повідомив Володимир Константинов, спікера парламенту окупованого Криму.

Відзначається, що в документі прописані категорії позичальників, які мають право на реструктуризацію заборгованості перед українськими банками: це позичальники, які на дату набрання чинності закону, є непрацюючими пенсіонерами, або мають на утриманні одного і більше неповнолітніх дітей і виховують їх без другого з батьків, опікуни одного і більше неповнолітніх дітей, які мають при цьому рідних неповнолітніх дітей, ветерани бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото Криму в міжсезоння.

За даними ООН, у результаті російської агресії, починаючи з 2014 року, загинули понад 10 220 українців. Зокрема, загинули 2335 українських військовослужбовців, включаючи трьох жінок.

Зараз ви читаєте новину «У Криму не повертатимуть кредити українським банкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути