Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2019 12:13

Помирає на очах: розповіли про стан кримського активіста у в'язниці

  Хворого Бекірова ігнорують лікарі. Фото: YouTube
Хворого Бекірова ігнорують лікарі. Фото: YouTube

Незаконно заарештований в окупованому Криму кримськотатарський активіст Едем Бекіров не отримує належної медичної допомоги. Йому щодня стає все гірше.

Через свого адвоката чоловік, що перебуває в камері з Бекіровим, передав, що лікарі до хворого не приходять вже майже 2 тижні. Едем Бекіров має інвалідність, у нього ампутована нога, яка через цукровий діабет не загоюється багато років, тож потрібні постійні перев"язки, повідомляє ТСН Ранок.

Незаконно заарештований кримський татарин нещодавно переніс інфаркт та операцію на серці. Окупаційна влада півострова висуває Бекірову участь у націоналістичному угрупованні та причетність до енергоблокади анексованого півострова. Кажуть, що у Криму він нібито облаштував сховок із патронами та 12 кг тротилу.

Заарештували кримського татарина на 2 місяці. Цей запобіжний захід сьогодні пообіді адвокат Бекірова спробує оскаржити.

"Людина, яка з ним перебуває в камері, сказала своєму адвокату: "Людина помирає на моїх очах". У нього сердечні напади, якісь судоми," - розповіла дружина Бекірова Гульнара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомим імовірне місце перебування політв'язня Панова

Президент країни-агресора Володимир Путін не збирається звільняти заручників і політв'язнів до проведення виборів в Україні, заявила представник України у гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Помирає на очах: розповіли про стан кримського активіста у в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути