Ексклюзиви
неділя, 21 серпня 2016 13:46

Український політв'язень у Росії може втратити руку

Український політв'язень у Росії може втратити руку
www.radiosvoboda.org

Український політв'язень у Росії Олександр Костенко потребує термінової операції на зламаній руці. Про це на своїй сторінці в ФБ написав звільнений з російського ув'язнення українець Геннадій Афанасьєв.

"За останньою інформацією, якщо нашому політв'язню Олександру Костенку не зроблять операцію на зламаній ФСБ руці, він її повністю втратить", - заявив Афанасьєв.

Раніше адвокат українського політв'язня Олександра Костенка Дмитро Сотніков опублікував підтвердження інформації про катування його підзахисного. Під час затримання працівники ФСБ зламали Костенкові руку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повеземо до лісу. Будеш собі могилу рити" - Афанасьєв про затримання

5 лютого 2015 року Костенка викрали біля дверей власного під'їзду в Сімферополі невідомі люди, які виявилися працівниками ФСБ. Пізніше вони сказали, що це було не викрадення, а затримання. На наступний день оперативники ФСБ змусили його написати явку з повинною з визнанням, що він, перебуваючи в Києві на Майдані, 18 лютого 2014 року кинув у співробітника "Беркуту" камінь.

Зараз ви читаєте новину «Український політв'язень у Росії може втратити руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі