середа, 03 січня 2018 16:43

У Путіна панічно бояться, що українці підірвуть Керченський міст

У Путіна панічно бояться, що українці підірвуть Керченський міст
Заступник голови окупаційної Ради міністрів так званої Республіки Крим і депутат російської Держдуми Руслан Бальбек злякався нового українського озброєння.

Депутат російської Держдуми від так званої Республіки Крим Руслан Бальбек прокоментував випробування українського оперативно-тактичного ракетного комплексу "Грім-2".

На думку Бальбека, нова військова розробка готується для того, аби нанести удар по Керченському мосту. Слова незаконно обраного депутата процитувало видання "Известия".

"Офіційний Київ оприлюднив випробування нової ракети в надії зіпсувати кримчанам новорічні канікули. І, хоча, можливо, ця ракета і 10 км не пролетить, а влучить тільки в небо, мета цієї інформаційної кампанії - лише залякування мирного населення, тому що угруповання російських військ в Криму своєю "експериментальної ракетою" вони не налякають", - заявив депутат від окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео випробування ракет для українського ракетного комплексу "Грім-2"

Висновок про наміри української влади Бальбек зробив, виходячи із дальності польоту снаряда. Він може долетіти з української території до Керченської протоки — вважає Бальбек.

Переконує: мета оприлюднення випробувань — зіпсувати кримчанам новорічний настрій і залякати.

Він нагадав, що в Криму перебувають регулярні війська РФ. Вважає, що вони не злякаються нової української зброї.

На озброєння армії України цього року прийнято 14 зразків нової зброї та військової техніки. Загалом у 2016-2017 роках на озброєння Збройних сил України прийнято 33 зразки озброєння та військової техніки.Gazeta.ua зібрала найбільш цікаві та інноваційні зразки зброї, які прийняла армія в цьому році.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна панічно бояться, що українці підірвуть Керченський міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути