неділя, 26 липня 2020 10:43

Трирічного кримчанина Мусу Сулейманова шукають третій день

Трирічного кримчанина Мусу Сулейманова шукають третій день
До пошуків дитини були залучені співробітники поліції, кінологи, волонтери організації "Ліза Алерт". Фото Крим.Реалії

У селі Строгонівка під Сімферополем тривають пошуки зниклого трирічного Муси Сулейманова. Російська прокуратура Криму порушила кримінальну справу за п. "В" ч. 2 ст. 105 КК Росії – вбивство малолітньої особи.

Управління Слідчого комітету Росії у Криму і Севастополі порушило кримінальну справу за фактом зникнення трирічного Муси Сулейманова в селі Строгонівка під Сімферополем 24 липня. Про це повідомляє Крим.Реалії.

Муса Сулейманов – син громадянського журналіста, фігуранта другої сімферопольської "справи Хізб ут-Тахрір" Руслана Сулейманова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві знайшли дитину, яка загубилась на відпочинку

"Прокуратурою організовано перевірку органів і установ системи профілактики бездоглядності та правопорушень неповнолітніх, у ході якої буде дана оцінка здійсненню належного контролю за вказаною сім'єю. Крім того, буде дана оцінка діям батьків у частині належного виконання обов'язків із виховання малолітньої дитини", – йдеться в повідомленні пресслужби прокуратури.

До пошуків дитини були залучені співробітники російської поліції, кінологи, представники управління МНС Росії у Криму, і волонтери організації "Ліза Алерт".

Столичні патрульні повернули батькам 13-річного киянина, який не повернувся додому після відпочинку на річці.

Зараз ви читаєте новину «Трирічного кримчанина Мусу Сулейманова шукають третій день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути