Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 15:45

The New York Times виправило помилку в карті України

The New York Times виправило помилку в карті України
Американське ЗМІ виключило Крим з території України на карті. Фото: censor.net

Американське видання The New York Times, яке опублікувало раніше статтю про українського бізнесмена Ігоря Коломойського з картою України без Криму, виправило зображення.

Тепер на ілюстрації колір материкової України і Криму однакові, але півострів відділений пунктиром, повідомляє radiosvoboda.org.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В обіг запускають розширення kyiv.ua

Після публікації в The New York Times статті з картою, в якій Україна зображалася без Криму, українське посольство у Вашингтоні закликало американське видання виправити помилку.

Росія анексувала український півострів Крим у березні 2014-го. Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014-го початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією.

Міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій проти Москви. Росія заперечує окупацію півострова і називає це "відновленням історичної справедливості".

Зараз ви читаєте новину «The New York Times виправило помилку в карті України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути