Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2021 19:08

Суд дозволив арешт ватажка окупантів Аксьонова

Суд дозволив арешт ватажка окупантів Аксьонова
Аксьонова підозрюють у низці злочинів. Фото: РИА

Київський апеляційний суд дозволив арешт самопроголошеного ватажка окупаційної адміністрації Криму Сергія Аксьонова.

25 листопада 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором, йдеться у повідомленні суду.

"За результатами апеляційного розгляду апеляційну скаргу, подану прокурором, задоволено, ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 4 жовтня 2021 року скасовано", - йдеться у повідомленні.

Суд дозволив арешт з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аксьонов віджав човен у рятувальників затопленої Керчі

Аксьонова підозрюють за низкою кримінальних статей про повалення конституційного ладу, сепаратизм, створення організованої злочинної групи, теракт, захоплення державних або громадських будівель та блокування транспортних шляхів або захоплення транспорту.

СБУ затримала росіянина, який сприяв окупації Криму. Він розбудовував інфраструктуру для швидкої мілітаризації Криму. У 2014-2017 роках затриманий керував незаконно створеними структурами на базі захоплених українських підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Суд дозволив арешт ватажка окупантів Аксьонова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути