четвер, 23 листопада 2017 18:30

Повідомили, скільком іноземцям заборонили в'їзд в Україну за відвідини Криму

Повідомили, скільком іноземцям заборонили в'їзд в Україну за відвідини Криму
З початку року вже складено більше 2 тисяч адмінпротоколів. Фото: dw

За повідомленням держприкордон служби України, ухвалено понад 1300 рішень про заборону в'їзду в Україну іноземних громадян через відвідування Криму.

Порушенням вважається в'їзд на території анексованого півострова через закриті Києвом пункти пропуску. Про це інформує "Крим.Реалії".

"З початку року вже складено більше 2 тисяч адмінпротоколів за ст.204-2 КУпАП за порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Крім того, прийнято понад 1300 рішень про заборону в'їзду в Україну іноземних громадян за такі порушення, в тому числі майже сотні артистів і діячів культури", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будемо їздити так само, як і їздили" - актор із серіалу "Свати" відповів СБУ

Крім того, у МЗС нагадують, що іноземці можуть в'їжджати на тимчасово окуповану територію України і виїжджати з неї тільки за спеціальним дозволом компетентних органів через контрольні пункти в'їзду-виїзду.

Раніше повідомлялося, що окупаційна влада Криму затримала 38-річного українця, коли той намагався виїхати з анексованого півострова до материкової України. Причиною затримання стало те, що він нібито перебуває у розшуку російських спецслужб.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільком іноземцям заборонили в'їзд в Україну за відвідини Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути