середа, 06 червня 2018 13:53

Сестра Сенцова розповіла, що сказала б Путіну

Сестра Сенцова розповіла, що сказала б Путіну
Звільнення Олега Сенцова цілком залежить від персонального тиску на Володимира Путіна, який може мати до режисера особисту неприязнь. Фото: Центр новин

Олег Сенцов перебуває у критичному стані, а його звільнення можливе лише через особистий тиск на президента РФ Володимира Путіна.

Про це сестра режисера Наталія Каплан розповіла німецькому виданню DW.

"До совісті, до почуттів я б точно звертатися не стала. Я б йому сказала: добре, Олег зараз помре. Це викличе нові санкції, це викличе хвилю обурення. Це призведе до зриву Чемпіонату світу з футболу. Навіть якщо не призведе, то ми зробимо все, щоб ніяких інших великих заходів в Росії не допустити. Подумайте, що краще: відпустити людей на свободу і здатися супергероєм-гуманістом або піти собі на лихо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пекельні пейзажі" – священик показав місто, в якому утримують Сенцова

Важелі для його звільнення - в руках міжнародних політиків, зокрема, президента США Дональда Трампа та канцлера Німеччини Ангели Меркель. Ставлення Володимира Путіна до Сенцова може бути проявом особистої неприязні, бо той під час суду назвав російського лідера "кривавим карликом"", - розповіла Каплан.

Політв'язень Кремля Олег Сенцов написав листа лідерам країн "Великої сімки". Зараз він голодує 23-й день у російській в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Сенцова розповіла, що сказала б Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути