вівторок, 31 липня 2018 11:35

"Зробимо із Криму острів" - військовий розповів про наступ росіян

"Зробимо із Криму острів" - військовий розповів про наступ росіян
Крим перетворять на острів задля зупинки агресора із Кремля. Фото depo.ua

Якщо Росія розпочне повномасштабний наступ з території півострова Крим, Україна може підірвати Перекопський перешийок, аби зупинити агресора.

"Я взагалі у разі будь-якої загрози розраховую виключно на силові структури, а найбільше - на ЗСУ. Це найнадійніший "депозит" на сьогодні. Феноменальний внесок. Тому що у разі відкритої агресії армія докладе максимум зусиль, щоб стримати наступ, контролювати ситуацію, не пропускаючи ворога далі", - підкреслив Андрій Римарук, екс-військовий і волонтер фонду "Повернись живим", повідомляє "Обозреватель".

На його думку, Україна готова до будь-якого розвитку подій. І більше не дозволить безкарно захоплювати свої території.

"Наприклад - південь країни. Якщо навіть Росія надумає увірватися в район Херсонської та Запорізької областей і піде в наступ з боку Маріуполя - надія лише на армію. Наступати морем - суїцид. Через Кримський перешийок? Теж самогубство. Хіба що вони нас хочуть змусити вдарити по ним при наступі так сильно, що півострів перетвориться на острів", - зазначив Римарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трафік скажений" - у мережі висміяли Кримський міст

ФСБ Росії затримала на адміністративній межі з окупованим Кримом громадянина України, який спробував потрапити на півострів із нібито боєприпасами у рюкзаку. Росіяни уточнили, що чоловік прямував до окупованого Криму через пішохідний пропускний пункт "Джанкой".

Зараз ви читаєте новину «"Зробимо із Криму острів" - військовий розповів про наступ росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути