субота, 03 вересня 2022 02:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни збираються роздавати землю в окупованому Криму "ветеранам"

Росіяни збираються роздавати землю в окупованому Криму "ветеранам"
В окупованому Криму росіяни будуть роздавати землю. Фото: Детектор Медіа

Міноборони РФ хоче безплатно видавати "ветеранам" війни проти України земельні ділянки в Московській області і в окупованому Криму.

Уряд окупантів має забезпечити укладання угод між федеральною та регіональними владами, де буде передбачено порядок надання таких земельних ділянок. Проєкт відповідного указу публікує сайт "Парламентская газета".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк: У питанні деокупації України вирішальне слово не за дипломатами, а за HIMARS та ЗСУ

"Владі Підмосков'я, а також окупаційним адміністраціям Севастополя та Криму рекомендують "ухвалити законодавчі акти, які встановлюють право громадян на отримання земельних ділянок у власність безплатно", – йдеться в документі.

Президент України Володимир Зеленський закликав жителів тимчасово окупованого Криму триматися якомога далі від російських військових об'єктів.

Станом на сьогодні у війні проти України у складі окупаційних підрозділів російської армії воює понад 1200 жителів окупованого Криму.

За словами гауляйтера окупованого півострову, всі кримчани, які беруть участь у війні, пішли до складу російських частин добровільно.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни збираються роздавати землю в окупованому Криму "ветеранам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути