пʼятниця, 02 лютого 2018 11:27

Росія віджала морський завод Порошенка в окупованому Криму

Росія віджала морський завод Порошенка в окупованому Криму
У Криму віджали морський завод імені Орджонікідзе, який належав Порошенку. Фото: Примечания

У анексованому Росією Криму Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе, який раніше належав президентові України Петру Порошенко, перейшов "у власність" Росії.

Документ опублікований на сайті уряду, передають "Известия".

"Згідно з розпорядженням, підприємство увійшло до зведеного реєстру організацій оборонно-промислового комплексу країни. Зараз завод виконує роботи по забезпеченню обороноздатності Росії, зокрема, займається ремонтом кораблів і суден ВМФ, а також виробництвом і ремонтом цивільної морської техніки", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судно з українським екіпажем отримало пробоїну біля берегів Криму

Крім того, в окупаційному уряді уточнили, що рішення про передачу заводу у власність РФ "прискорить його інтеграцію в російський ОПК і забезпечить повне завантаження виробничих потужностей".

В окупованому Криму мають намір виставити на продаж нерухомість бізнесмена Ігоря Коломойського. Окупаційна влада повідомила, що в Криму мають намір виставити на продаж 13 об'єктів нерухомості, в тому числі готель в Алушті, рекреаційний комплекс у Гурзуфі, а також низку нежитлових приміщень. Також цього року на продаж виставлять 31 автозаправну станцію і склад паливно-мастильних матеріалів. За ці об'єкти планують отримати не менше $10 млн, повідомили на сайті окупаційної влади.

Зараз ви читаєте новину «Росія віджала морський завод Порошенка в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути