вівторок, 18 грудня 2018 13:59

Путін публічно зізнався у окупації Криму

Путін публічно зізнався у окупації Криму
Володимир Путін назвав "приєднання" Криму анексією Фото: ТСН

У розмові з театральними діячами Президент Росії Володимир Путін вперше від 2014-го назвав так зване приєднання Кримського півострова до РФ анексією.

Зустріч відбулася 13 грудня. Ректор Ярославського театрального інституту Сергій Куценко почав хизуватись, що його навчальний заклад створив цілу мережу в регіонах, а почав ще 14 років тому взагалі із Севастополя, розповідає ТСН.

"Ми починали з Севастополя дуже давно. Ми це робимо вже дуже багато років. Наразі у нас 14 таких цільових груп для театрів малих міст Росії. Тобто вони там працюють і приїжджають до нас на навчання, і педагоги їздять до них. Хіба це не говорить про те, що провінція потребує кадрів?" - заявив Куценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний суд ухвалив важливе рішення щодо Криму

У відповідь на це Путін перепитав, коли саме вони почали це створювати, на що ректор відповів, що створення власних театральних груп у Севастополі почалося "ще за України".

"Ось коріння анексії хто закладав", - вперше назвав це слово щодо "приєднання" Криму російський президент.

Українські дипломати та юристи мають використати заяву президента РФ Володимира Путіна про організацію Кремлем "референдуму" в Криму під час підготовки позовів до міжнародних судів.

Про це у Facebook написала перший віце-спікер Верховної Ради, представник України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Путін публічно зізнався у окупації Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути