четвер, 20 грудня 2018 15:33

Путін прокоментував мілітарізацію окупованого Криму

Путін прокоментував мілітарізацію окупованого Криму
Путін вкотре заявив, що півострів Крим ніби-то належить РФ - фото donpress.com

На сьогоднішній прес-конференції Володимир Путін вкотре заявив, що Крим нібито належить Росії. І додав, що у зв'язку з цим військові та воєнна техніка РФ будуть там розташовані у тій кількості, в якій хоче їх розташувати Росія.

Свою позицію він обґрунтував проведенням "референдуму" 2014-го, під час якого всі військові частини України на півострові були блоковані армією РФ, передає Depo.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що таке анексія?" - Путін намагався пояснити, чим відрізняється російське захоплення Криму від анексії

"З цього моменту після відповідних внутрішньодержавних процедур Крим став частиною Російської Федерації. І на будь-якій частині своєї території ми маємо право і будемо будувати так нашу військову політику, як ми вважаємо за потрібне для забезпечення нашої безпеки. Крим не виняток", – підкреслив Путін.

Російські консули відмовились забирати тіло померлого бойовика. Замість них це зроблять "представники" бойовиків. Українська сторона повідомила про смерть бойовика консулам РФ, аби вони зв'язались із родиною померлого, пише перший віце-спікер Ірина Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Путін прокоментував мілітарізацію окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути