субота, 24 березня 2018 17:38

Пусті ятки, збанкрутілі підприємці: показали сучасні ринки Криму

Пусті ятки, збанкрутілі підприємці: показали сучасні ринки Криму
Покинутий ринок в Алушті. Фото: ru.krymr.com

Після окупації Криму росіянами на півострові суттєво погіршилися умови для бізнесу. Магазини, підприємства ледь виходять не рівень незбитковості. А деякі не витримують нових правил і вимушено закриваються.

Таку інформацію оприлюднила блогер Марина Козирева на порталі "Крим. Реалії".

Козирева збирає контент у соцмережах стосовно життя у сучасному Криму. Останню публікацію назвала "Повільно йдемо до дна". Проілюструвала її фото зачиненого овочевого ринку в Алушті.

Також додала відео з Facebook-сторінки мешканки Ялти. На кадрах зображено пусті ятки з оголошеннями "продам або здам в оренду".

"Ялтинський ринок, м'ясні ряди. Час 13.40. Місця в центрі пасажу продаються і здаються в оренду. Багато просто закриті. При цьому продавців більше, ніж покупців. Коли таке було раніше і чи було взагалі?" - йдеться у дописі кримчанки під відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атмосфера срача" - показали фото дитячих майданчиків у Криму

Українців шокувала ялтинська набережна. Замість зони відпочинку там тепер іржава арматура, дірки в асфальті й огорожі з сіток. "На що Росія перетворила море? Затопила 2014 року свої іржаві корита, щоб наші кораблі не пішли. Морок", - обурюються активісти.

Зараз ви читаєте новину «Пусті ятки, збанкрутілі підприємці: показали сучасні ринки Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути