четвер, 20 квітня 2017 14:12

Прокуратура Криму судитиметься з Росією

Прокуратура Криму судитиметься з Росією
image.zn.ua

Прокуратура Автономної Республіки Крим через суд вимагає у російської авіакомпанії понад 10 млн грн за аеронавігаційні послуги в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем у межах Сімферопольського району.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АРК.

"Російська авіакомпанія всупереч вимогам Конвенції про міжнародну цивільну авіацію 1944 року, багатосторонньої угоди про сплату маршрутних зборів 1981 року і Повітряного кодексу України не сплатила кошти за отримані аеронавігаційні послуги в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем у межах Сімферопольського району", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священики спростували заяву Поклонської про бюст царя, який мироточить

"Забезпечуючи захист інтересів держави в судовому порядку, прокуратура Автономної Республіки Крим заявила позов до компанії-боржника, яка здійснює щоденні польоти на тимчасово окуповану територію, про стягнення 354,4 тисяч євро, що становить понад 10 мільйонів гривень", - зазначили у прокуратурі.

Назву авіакомпанії не вказують.

Проти Олега Царьова порушили 3 кримінальні справи за заклики до зміни територіальної цілісності України шляхом її федералізації, вчинення дій на зміну меж території України, а також заклики до насильницької зміни і повалення конституційного ладу.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура Криму судитиметься з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути