Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 15:36

"Прогин зарахований" - політична зрадниця в Криму заявила про "особливу місію" Путіна

"Прогин зарахований" - політична зрадниця в Криму заявила про "особливу місію" Путіна
Ніхто, крім Путіна - колаборантка розповіла про "особливу місію" в Криму. Фото: Вголос

Жителі окупованого Криму "не могли довірити свою долю нікому, окрім Путіна".

Про це заявила зрадниця, нелегітимний член Ради федерації федеральних зборів Росії від тимчасово окупованого Криму Ольга Ковітіді, передає "Обозреватель".

За її словами, Захід не зможе знайти у нього тих вразливостей, які є у політиків, що програли йому на президентських виборах.

"Могли б ми, кримчани, ризикнути і довірити долю Криму кому-небудь іншому, крім Путіна? Витримав би хтось такий удар, як витримав він? Я впевнена - жоден з них, у кожного є ахіллесова п'ята. І ті, які за бугром, вони б її знайшли. А у Путіна її знайти неможливо", - розсипалася в компліментах Ковітіді.

Крім того, вона зазначила, що в Криму нібито висока явка на псевдовиборах, оскільки жителі анексованого півострова хотіли вперше віддати голоси за президента Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували список країн, які не визнали вибори РФ у Криму

"Кримчанам є що сказати. Ми вперше голосували за президента Російської Федерації. І Крим проголосував за Путіна. Я вітаю всіх нас з цією перемогою", - радісно заявила перебіжчиця.

Окупаційна влада Криму використала весь спектр фальсифікацій і виборчих маніпуляцій на "президентських виборах". Про це заявив журналіст Ігор Соловей. За його словами, основні зусилля "влади" в Криму спрямували на збільшення явки.

Зараз ви читаєте новину «"Прогин зарахований" - політична зрадниця в Криму заявила про "особливу місію" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути