пʼятниця, 02 вересня 2022 11:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Після "бавовни" онук Путіна "передумав" їхати до Криму – ЗМІ

Після "бавовни" онук Путіна "передумав" їхати до Криму – ЗМІ
Онук Володимира Путіна Роман Фаассен перед гонкою у Татарстані. Фото: currenttime.tv

Фінальний етап чемпіонату РФ з картингу перенесли з Євпаторії в анексованому Криму до Грозного.

Таке рішення ухвалили майже відразу після вибухів на військовому аеродромі біля міста Саки, повідомляє "Настоящее время".

Змагання з картингу під егідою Російської автомобільної федерації мали відбутися 9-11 вересня в Євпаторії. У чемпіонаті в класі "міні" цього року бере участь 10-річний Роман Фаассен. Це син старшої доньки російського президента Володимира Путіна Марії Воронцової від першого шлюбу з громадянином Нідерландів Йоррітом Фаассеном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін придумав нову мету війни проти України

"Онук Путіна виходив на трасу п'ять разів із шести можливих – у Грозному, Зеленограді, двічі у Рязані, а також у селищі Багаті Саби під Казанню. Найкращий свій результат Фаассен показав у Рязані 25 липня, посівши 14-те місце з 22. У загальному заліку чемпіонату він посідає 28-е місце з двома очками, у поточного лідера, 11-річного москвича Марка Зайцева, 300 очок", – повідомляє видання.

На змаганнях онук Путіна представляє Москву. Разом з ним у чемпіонаті з картингу у класі "міні" бере участь Сергій Мазепін. За даними ЗМІ, це молодший син учасника списку Forbes, члена ради директорів "Уралхіму" Дмитра Мазепіна.

У ніч на 1 вересня в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Чули їх місцеві жителі у Балаклаві та біля мису Фіолент.

У серпні в окупованому Севастополі лунали вибухи. Також гриміло у селищі Азовське біля Джанкоя. Там розташований аеродром, де російські загарбники зосередили ударні вертольоти й іншу військову техніку.

Вибухало й на авіабазі окупантів у селищі Гвардійське. Там були літаки Су-24М і Су-25СМ. Також "бавовна" була біля селища Новофедорівка. Там, за даними "Радіо Свобода", перебував 43-й винищувальний авіаційний полк ПКС Росії.

Зараз ви читаєте новину «Після "бавовни" онук Путіна "передумав" їхати до Криму – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути