пʼятниця, 30 березня 2018 20:42

Показали відео перекритого парканами берегу моря у Криму

Показали відео перекритого парканами берегу моря у Криму
Окупанти забудували берег Криму парканами. Фото: Twitter

В інтернеті показали відео з селища Олива на південному березі окупованого Росією Криму. Воно входить у міський округ Ялти.

Ролик зняв і розмістив у групі "На вулицях Ялти" Олег Мещеряков, передає "Апостроф".

"Це була моя "передвиборча" обіцянка на виборах президента (Російської Федерації, - Gazeta.ua). Я обіцяв зробити відкрите звернення до В. В. Путіна з приводу красот Криму та надбання народу. Письмове звернення розмістив на сайті президента також. Якщо ви можете, то зробіть так само. Повинно ж комусь стати хоча б ніяково", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці провели повітряну розвідку над Кримом і Донбасом

"Та плювати він на народ хотів, і йому такі ролики до ф*ні!", "Дивишся на ці паркани - і якась безнадія долає", "Зате НАТО не перелізе через паркан!", "Немає моря і майбутнього", - пишуть в інтернеті.

У Севастополі зафарбували відоме графіті з зображенням президента Володимира Путіна посеред пшеничного поля. Графіті з'явилось після окупації Криму Росією у 2014 році. Його активно обговорювали в інтернеті. На першій версії Путін був схожий на провідника ОУН Степана Бандеру.

Зараз ви читаєте новину «Показали відео перекритого парканами берегу моря у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути