понеділок, 18 червня 2018 09:44

Показали потужний смерч у Криму: місцеві звинуватили окупантів

Показали потужний смерч у Криму: місцеві звинуватили окупантів
У Криму пройшов смерч - відео. Фото: Керч.інфо

В окупованому Криму вздовж траси "Сімферополь-Феодосія" очевидці спостерігали потужний смерч.

Жителі півострова розповідали у соцмережах, що в районі Джанкоя зривало дахи, як 2005 року. Про це повідомив "Керч.інфо".

"Дійсно, дорожнє будівництво в Криму (траса "Таврида", головним чином) різко прорідила лісосмуги по дорогах і полях. Вони були вітропослаблюючими і захистом від піску і снігу. Також відзначимо, що лісосмуги вздовж доріг призначені накопичити значну кількість токсичних речовин, що утворюються при русі автомобілів. Нові дерева посадять. Але кілька років пейзажі уздовж кримських доріг будуть одноманітними й сумними. Степ та степ навколо... А в степу смерчі - звична справа", - написав один із користувачів інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для навали туристів" - показали стан чергового "будівництва століття" в Криму

"У ролику видно, що сильний вихор підняв стовпом пісок практично на узбіччі траси. Автомобіліст, який розмістив відео, встиг благополучно проскочити це місце", - йдеться у підписі до відео.

Один із найдорожчих проектів Кремля в окупованому Криму - траса "Таврида", вартістю близько 166 млрд руб. (83 млрд грн). Трасу будують наближені до президента РФ Володимира Путіна брати Роттенберги.

Зараз ви читаєте новину «Показали потужний смерч у Криму: місцеві звинуватили окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути