Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2019 18:25

Кати: Гриба переводять в одиночну камеру

Кати: Гриба переводять в одиночну камеру
Росіяни шантажують підлітка життєво необхідними ліками. Фото: tsn.ua

Павла Гриба, якого росіяни засудили до 6 років ув'язнення за фіктивним звинуваченням, написав заяву про голодування.

У зв'язку з цим росіяни мають намір припинити давати йому ліки, заявив голова Громадської спостережної комісії Ростовської області Леонід Петрашіс, пише Інтерфакс.

"Гриб у понеділок написав офіційну заяву, тепер його огляне лікар і переведуть в окрему камеру. Члени ГСК попередили, що у зв'язку з голодуванням він не зможе приймати прописані йому препарати від гастриту, і це може негативно позначитися на здоров'ї засудженого", - сказав Петрашіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Павла Гриба відмовлятиме сина від голодування

Російський суд засудив Павла Гриба до 6 років колонії. Хлопець страждає на невиліковне захворювання печінки - портальну гіпертензію. Лікування цієї хвороби неможливе в умовах ув'язнення. Павла викрали та катували співробітники Федеральної служби безпеки Росії у білоруському місті Гомель 24 серпня позаторік. До Білорусі він поїхав на побачення з росіянкою Тетяною Єршовою. Познайомився з нею в соціальній мережі. Їй було 17 років. За версією російських слідчих, українець намагався переконати дівчину закласти саморобну вибухівку в школу №26 російського міста Сочі. І підірвати в день випускного вечора 30 червня 2017-го. Павло звинувачення відкидає.

Зараз ви читаєте новину «Кати: Гриба переводять в одиночну камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути