середа, 10 січня 2018 13:57

"Обговорюють зняття теми з політичного порядку та визнання Криму російським" - у РФ зробили дивну заяву про Захід

"Обговорюють зняття теми з політичного порядку та визнання Криму російським" - у РФ зробили дивну заяву про Захід
Окупанти стверджують, що Захід заговорив про визнання Криму російським. Фото: zib.com.ua

Російські окупанти в Криму заявили, що на Заході вже нібито розглядають варіант із визнанням анексованого півострова частиною Росії.

Про це заявив "віце-прем'єр" кримського окупаційного уряду Георгій Мурадов у інтерв'ю "РІА Новини".

На його думку, це питання вже підняли "помірковані кола" в Європі та США.

"Поміркованіші кола вже обговорюють сценарій про зняття кримської теми з політичного порядку та визнання Криму російським, якщо на це піде в якийсь момент Київ. Думаю, над цим варіантом і нам варто попрацювати", - сказав він.

У свою чергу, Мурадов наголосив, що ніякого особливого "міжнародного визнання" для Криму, який не є незалежною державою, не потрібно.

"Тут мова йде про інше: чи готові наші суперники зробити активні дії проти суверенітету і територіальної цілісності Росії, до складу якої увійшов Крим? Очевидно, що так питання ніхто не ставить, крім хіба що київських націоналістів. Кримську тему, за моєю оцінкою, наші опоненти розглядають в іншій площині", - зазначив "віце-прем'єр".

Окупант зауважив, що, судячи з документів і висловлювань західних політиків, Росії нав'язують "довгу гру" за так званим прибалтійським сценарієм, доповненим списком санкцій і військово-політичним задушенням країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна переконані, що анексія врятувала Крим від "етнічної чистки"

"Вважаю, що це сценарій послідовної боротьби проти нашої країни невійськовими методами, за сценарієм розвалу СРСР", - вважає Мурадов.

Мурадов заявив, що противників Росії лякають її ядерний щит і військова міць.

"Тому Захід усе більше розуміє, що агресія проти нашої держави призведе його до глобального конфлікту і самогубства", - додав Мурадов.

В анексованому Севастополі окупанти розмістили 2-й дивізіон зенітно-ракетного комплексу С-400, мета якого "контролювати повітряний простір над Чонгаром і Армянськом на кордоні з материковою Україною".

Зараз ви читаєте новину «"Обговорюють зняття теми з політичного порядку та визнання Криму російським" - у РФ зробили дивну заяву про Захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути