пʼятниця, 06 січня 2017 20:44

Чоловіка, який намагався спалити прапор РФ, затримали

Чоловіка, який намагався спалити прапор РФ, затримали
patrioty.org.ua

Невідомий чоловік намагався спалити російський прапор у центрі Севастополя. Його затримали співробітники приватного охоронного підприємства. Повідомляє "РИА Новости".

Чоловік викрикував погрози російській владі, після чого охоронці викликали наряд поліції. На місці події, в Артилерійській бухті поліцейські зіткнулися з активним опором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін хоче поневолити всю Україну, не вийде - Кравчук

"Невідомий, продовжуючи викрикувати образи, завдав кілька ударів поліцейському, після чого став вириватися від охоронців і правоохоронців, які намагалися його заспокоїти", – повідомляє агентство.

За інформацією джерела у правоохоронних органах Севастополя, з подібною агресивною поведінкою за останні 2,5 роки поліцейські стикнулися вперше.

"Це був цілий потік образ. Від чоловіка йшов сильний запах спиртного, але п'яним назвати його не можна було", – сказав співрозмовник російського агентства.

На окупованій території тривають безчинства та протиправні дії щодо цивільного населення. 5 січня кадрові російські військовослужбовці увірвались до оселі жінки, пограбували і зґвалтували її. Бойовики проходять службу у складі 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти збройних сил РФ.
Зараз ви читаєте новину «Чоловіка, який намагався спалити прапор РФ, затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути