субота, 17 березня 2018 13:07

Кримські окупанти розігнали зібрання гаражного кооперативу

Кримські окупанти розігнали зібрання гаражного кооперативу
Окупанти розігнали мирне зібрання кримчан. Фото: "Цензор.нет"

У Керчі в окупованому Криму російські силовики розігнали збори гаражного кооперативу "Марат". Його організатора Ігоря Волка відвезли у відділення поліції.

Учасники кооперативу 16 березня зібрались у сквері Льотчиків, щоб обговорити земельну проблему гаражного кооперативу. На місце проведення мирного зібрання приїхали підконтрольні окупантам поліцейські.

Вони силою забрали голови кооперативу у відділення поліції для складання на нього адміністративного протоколу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти перетворили Крим на зону

"Члени кооперативу продовжили оформлення паперів, платили за землю, але не так давно отримали претензію на мільйон рублів (близько 455 тисяч гривень - Gazeta.ua). Саме цю проблему хотіли обговорити люди. На місце також прибули представники адміністрації Керчі і правоохоронці, а також члени однією з політичних партій", - йдеться в повідомленні.

Анексія Криму та окупація Донбасу обернулися для Росії не тільки санкціями, а ще й зростанням рівня насилля. Богдан Петренко, заступник директора Українського інституту дослідження екстремізму, розповів Gazeta.ua про наслідки агресії для Росії.

Зараз ви читаєте новину «Кримські окупанти розігнали зібрання гаражного кооперативу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути