Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2022 13:19

Спецтема: Війна Росії проти України

До українців у Криму звернулися з важливим проханням

До українців у Криму звернулися з важливим проханням
Представниця президента України в Криму Таміла Ташева застерігла ховатися в обладнаних місцях і підвалах при будь-якій загрозі. Фото: facebook.com/tamila.tasheva

Українців, які живуть на Кримському півострові, закликали бути обережними.

При будь-якій загрозі застерігають ховатися в обладнаних місцях і підвалах. На цьому наголосила постійна представниця президента України в Криму Таміла Ташева у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського прокоментували вибухи біля Джанкоя

"Дорогі громадяни України, хто живе в Криму, і особливо противиться окупантам всі вісім років війни. Ми обов'язково звільнимо Крим, застосовуючи всі можливі й не заборонені механізми для боротьби не тільки за територію, а й за вас. Поки що ж будьте обережні, ховайтеся в обладнаних місцях або своїх підвалах. Підготуйте потрібні засоби", – написала вона.

Уранці 16 серпня прогриміли вибухи біля Джанкоя. У мережі поширюють фото і відео, на яких видно чорний стовп диму над Азовським. Попередньо, горить склад із боєприпасами, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Він зазначив, що до окупованого Азовського відстань від лінії фронту 200–250 км.

Згодом Гончаренко і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомили, що проросійський "голова" Криму Сергій Аксьонов терміново виїхав до місця вибуху в Джанкої. Пропагандисти з Криму пишуть, вибух стався в районі села Майське поблизу Джанкоя.

З Джанкойського району в Криму евакуювали приблизно 2 тис. людей, повідомив представник окупаційної "влади" Сергій Аксьонов. Зазначив, що детонація сталася внаслідок загорання, причини якого називати не став.

Зараз ви читаєте новину «До українців у Криму звернулися з важливим проханням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути