пʼятниця, 22 вересня 2017 10:08

Хочуть легалізувати анексію - розповіли про плани загарбників

Хочуть легалізувати анексію - розповіли про плани загарбників
Карикатура на референдум 2014 року. Тепер Росія намагається змусити світ визнати анексію Криму законною

Росія усіляко намагається легалізувати анексію Криму та запрошує для цього на півострів іноземні делегації.

Про це у блозі "Обозревателя" написав Юрій Смілянський, кримський економіст, переселенець, експерт благодійного фонду "Майдан закордонних справ"

"З моменту окупації Криму Росія системно намагається розмити стіну невизнання окупації. І це завдання Росія намагається вирішувати системно. Запрошують іноземців, аби потім на весь світ "сурмити" і показувати: "А ви ось бачите, а ось ці екс-депутати, екс-прем'єри, чинні депутати сільських громад і так далі визнають Крим російським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не буде президента Росії, який віддасть Крим - німецький канцлер

У Криму все одно краще від цього не стає, все одно туди не йдуть інвестиції, все одно там не додаються, а тільки скорочуються робочі місця. І уряд країн, наших західних партнерів, все одно продовжує залишатися на позиціях неприйняття окупації і на позиціях того , що Крим - це невід'ємна частина суверенної території України", - оцінив ситуацію Смілянський.

Президентам Петрові Порошенку і Дональду Трампу ніяк не оминути кримську тематику, бо на ній буде зав'язана вся геополітика. Про це сказав народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у кулуарах.

Зараз ви читаєте новину «Хочуть легалізувати анексію - розповіли про плани загарбників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі