понеділок, 06 липня 2020 10:20

Дорожче за Туреччину: готелі Криму вразили цінами

Дорожче за Туреччину: готелі Криму вразили цінами
Ціни зросли через підвищенний попит туристів, які не змогли поїхати відпочивати за кордон через поширення коронавірусу. Фото: pixabay.com

В анексованому Росією Криму готелі підняли ціни на 50-100%. Відпочити коштує дорожче, ніж у деяких п'ятизіркових комплексах Туреччини з перельотом і трансфером.

Туристи, які забронювали номери заздалегідь, також отримують відмови, пише "Интерфакс".

Ціни зросли через підвищенний попит туристів, які не змогли поїхати відпочивати за кордон через поширення коронавірусу. Також турпотік до Криму зріс за рахунок туристів з Далекого Сходу і Східного Сибіру, ​​які майже ніколи не відпочивали на Чорному морі. Раніше вони швидше їхали на відпочинок у Китай, Південну Корею і Таїланд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаменитий кримський курорт перетворився на "гадючник"

"Відпочинок в Туреччині за системою "все включено" на сім'ю коштує 189 тисяч рублів - приблизно 72 тисячі гривень. У Криму туристи можуть забронювати на ці гроші тільки розміщення в якісному готелі зі сніданками. А переліт - це додаткові витрати", - пояснюють турагенти.

Раніше стало відомо, що курортний сезон 2020-го в Криму стане найпровальнішим за останні 10-15 років, за припущеннями місцевих. А туристична Ялта зазнає збитків на 450 млн руб. через пандемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Дорожче за Туреччину: готелі Криму вразили цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути