середа, 24 січня 2018 12:02

Через скайп українці в Криму можуть звертатися до прокуратури

  Українці в Криму можуть звертатися через скайп. Фото: phys.org
Українці в Криму можуть звертатися через скайп. Фото: phys.org

Прокуратура Автономної Республіки Крим запустила нововведення. Тепер мешканці окупованого півострова зможуть звертатися до правоохоронців в електронному форматі та через відеозв'язок.

"На офіційному веб-сайті прокуратури створено електронну форму для анонімних повідомлень про факти вчинення вказаних порушень прав людини. Також, для ефективного діалогу між прокуратурою автономії та особами, які постраждали від окупаційного режиму або стали свідками порушень прав громадян України та проживають у Криму, через Skype запроваджений онлайн-відеозв'язок з прокуратурою АР Крим", - заявляють у прокуратурі.

Правоохоронці зазначають, що відеозв'язок працюватиме кожного вівторка, середи та четверга з 10 до 13 години.

За словами прес-служби, такі заходи вживаються через розуміння реальності загрози режиму окупантів на півострові. Українські правоохоронці зможуть виявляти і намагатися запобігти усім правопорушенням і фактам недотримання прав людей у Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антибіотики в молочній продукції": у Криму дітей годують фальсифікатом

Туреччина ніколи не визнає незаконну окупацію Криму. Про це заявив голова делегації турецьких парламентарів, голова комісії нацоборони Туреччини Юсуф Беязит. Він висловив підтримку місії ОБСЄ в Україні. За його словами, в питанні розміщення миротворчого контингенту на Донбасі українська точка зору має пріоритет, оскільки "Україна у своєму домі господар".

Зараз ви читаєте новину «Через скайп українці в Криму можуть звертатися до прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути