субота, 23 червня 2018 09:22

Bloomberg видалив карту з "нічийним" Кримом

Bloomberg  видалив карту з "нічийним" Кримом
Агентство після звернення посольства України в США видалило карту, на якій Крим значився як нейтральна, нікому не приналежна територія. Фото:racurs.ua

Посольство України в Сполучених Штатах Америки нагадало агентству Bloomberg, що Крим тимчасово перебуває під окупацією РФ і є невід'ємною частиною України.

Після звернення агенство видалило карту, на якій Крим значився як нейтральна територія, - про це пише "Ракурс".

У статті Bloomberg розмістили інфографіка про роль виборів в країнах з економікою, що розвивається. У посольстві України звернули увагу, що півострів Крим забарвлений в сірий колір, тобто він нібито не належить жодній з держав, оскільки Україна позначена жовтим, РФ — темно-сірим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кока-Кола" намалювала карту з Кримом у складі Росії

Українська сторона нагадала агентству, що журналістика повинна бути конкретною і не варто "грати в російські агресивні ігри і пропаганду". У посольстві попросили виправити карту.

Член комітету з фізкультури та спорту Ігор Ананскіх і депутат Держдуми від КПРФ Володимир Родін вимагають від ФІФА, щоб на сувенірній продукції до Кубка світу 2018 року Крим належав Росії.

Зараз ви читаєте новину «Bloomberg видалив карту з "нічийним" Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути