субота, 24 березня 2018 15:26

"Атмосфера срача" - показали фото дитячих майданчиків у Криму
3

Діти в Криму граються серед сміття, а батьки сидять поруч і п’ють пиво
Фото: Facebook /Vera Levkovich
Діти в Криму граються серед сміття, а батьки сидять поруч і п’ють пиво
Кримчани звикли до брудних майданчиків так, як звикли до поламаних ліфтів

У мережі показали фото дитячих майданчиків в окупованому Криму. Діти граються серед сміття, а батьки сидять поруч і п'ють пиво.

"Дитячий майданчик з одного боку обгороджений сміттєвими баками без кришок. Чому модно одягненим матусям, які голосували за Росію, за Путіна пофіг ця обстановка? Кожен день вони сидять на лавочках в лайні, яке залишають алкаші після ночі, розчулюючись дітьми в пісочниці. Там, де грають діти, батьки п'ють пиво і лузають семки і, діти ростуть в атмосфері срача ", - написала в Facebook кримчанка Віра Левкович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани знищили кумедне графіті з Путіним

"І правда, до такого може звикнути тільки людина, що асоціюється з худобою в тій приказці. Так звикли і до ліфтів в аварійному стані. Пам'ятаю, що при Україні була лише одна фірма, що рекламувала послуги ремонту та обслуговування ліфтів у Криму. А, може, то була монополія або незатребуваність послуг, але підприємство було точно. Мешканці багатоповерхівки скаржилися на українським чиновникам, але мабуть звикли і в патріотичному запалі вирішили, що прилетить один наш Путін на своєму вертольоті. І це не стьоб", - додала жінка.

Українців шокувала ялтинська набережна. Замість зони відпочинку там тепер іржава арматура, дірки в асфальті й огорожі з сіток. У ста метрах від прекрасно намальованого кольорового майбутнього на плакаті здибився і покрився тріщинами сірий асфальт справжнього, обвалилися два брудно-руді від іржі пірси, море безперешкодно розмиває зруйновану набережну.

Зараз ви читаєте новину «"Атмосфера срача" - показали фото дитячих майданчиків у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути