неділя, 01 квітня 2012 15:03

"Питання щодо Лук'янівського ринку вирішать до кінця квітня" – ТБ

"Питання щодо Лук'янівського ринку вирішать до кінця квітня" – ТБ
Питання з Лук'янівським ринком Київрада розгляне в кінці квітня. Фото: Андрій Жигайло

Скандальну ситуацію щодо Лук'янівського ринку пообіцяли розглянути 26 квітня на сесії Київської міської ради депутати від фракцій Партії регіонів і БЮТ.

Про це Gazeta.ua розповіла автор і ведуча телепередачі "Київський форум" Рена Назарова.

"У нас відбувся прямий ефір за участю підприємців Лук'янівського ринку, – каже вона. – Також ми запросили на програму двох власників цього ринку. Один потенційний власник, який на сьогодні має якесь судове рішення, спочатку погодився, але зрештою відмовився прийти. Сказав ще до початку ефіру, що це "Квіткова галявина", а програма є необ'єктивною. Натомість прийшов нинішній заступник директора ТОВ "Лук'янівський ринок", і ми обговорили цю проблему в прямому ефірі".

За словами телеведучої, на програмі також були голова фракції Партії регіонів у Київраді Олексій Омельяненко, адвокат ринку Тетяна Монтян і безпосередньо самі підприємці.

Натомість від влади була заступник начальника – начальник відділу ринків ГУ внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення КМДА Людмила Венедіктова.

"Підприємці вимагали втрутитися владу, аби та вирішила проблему з ринком. Вони зібрали вже більше 7 тисяч підписів до голови КМДА з вимогою все-таки розібратися", – зауважила журналіст.

Вона розповіла, що наступного дня її з підприємцями прийняв пан Омельяненко. До їхнього спілкування приєдналася також голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова.

"Вирішили ось що: спільно винести на розгляд Київської міської ради питання про Лук'янівський ринок на 5 або 26 квітня. Швидше за все, це буде 26 квітня, тому що люди мають зібрати відповідні документи, і далі вже безпосередньо діяти", – зазначила Рена Назарова.

Вона переконана, якби знімальна група з камерою не пішла в КМДА разом із підприємцями, то не відомо чи впустили б їх туди взагалі.

Нагадаємо, що 26 березня близько 4 ночі невідомі спробували захопити Лук'янівський ринок: близько 70 чоловіків у чорних куртках увірвалися на ринок, потрощивши прилавки та товар торговців.

Зараз ви читаєте новину «"Питання щодо Лук'янівського ринку вирішать до кінця квітня" – ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути