середа, 29 листопада 2017 13:26

"У травматологів - жнива": у соцмережах збиткуються з негоди в Києві

У Києві зранку через зниження температури на проїжджій частині та тротуарах утворилась ожеледиця. Через слизькі дороги скрізь по місту траплялися аварії, від яких утворювалися численні затори.

Проблеми були на вул. Протасів Яр, Саксаганського, на Дарницькій пл. та в районі Індустріального шляхопроводу. Також на перехресті вул. Саперно-Слобідської та просп. Науки, на бульв. Лесі Українки та на Кільцевій дорозі. Крім того, ускладнено рух транспорту на мосту Патона, Південному та Дарницькому мостах. Майже весь центр зупинився.

Затори зафіксовані на просп. Бажана на лівому березі столиці, а також на просп. Григоренка та на Харківському шосе.

Автор: Google
  Через негоду зупинився майже весь центр міста
Через негоду зупинився майже весь центр міста

Користувачі соцмереж обговорюють складну ситуацію на дорогах і натякають на недостатню боротьбу з негодою на вулицях міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Руки-ноги крутитиме та дошкулятиме кашель", - синоптики

Gazeta.ua зробила підбірку основних зауважень до міської влади щодо боротьби з негодою.

"Хотіла об'їхати тянучку на вулиці Радченка і поїхала через двори. На тих гірках машину носило, як на ковзанах. Давно в мене такого стресу не було", - написала киянка Галина Остаповець.

Інші кияни скаржилися, що тротуари не посипаються сіллю чи піском. Люди падають. Через негоду неможливо викликати таксі.

"Відчула себе балериною, зробила парочку чарівних піруетів", - зауважила Наталія П'ятецька.

У центрі міста теж було слизько. Зокрема, східці, які ведуть до Українського дому, були вкриті льодовою кіркою. Їх не посипали. Натомість на порозі поставили табличку "Увага! Будьте обережні. Слизько".

"Кажуть, на Міжнародному саміті мерів Кличко - мер хвалився "розумними технологіями", що впроваджені в Києві. Ну а шо: бюджетно, доступно для розуміння. Треба ще англійською перекласти, щоб уже зовсім по-європейськи виглядало", - прокоментувала табличку фотограф Анастасія Сироткіна.

Автор: Анастасія Сироткіна
  У центрі міста комунальники не посипали тротуари від ожеледиці. Східці, які ведуть до Українського дому, вкрилися льодовою кіркою
У центрі міста комунальники не посипали тротуари від ожеледиці. Східці, які ведуть до Українського дому, вкрилися льодовою кіркою

Автор: Lau Wital
  Кияни збиткуються над негодою
Кияни збиткуються над негодою

Але у Київавтодорі стверджують, що техніку вивели.

"Працівники шляхово-експлуатаційних підприємств корпорації та диспетчери центрального диспетчерського пункту постійно відслідковували зміни погодних умов у реальному часі за допомогою метеорадара, метеостанцій та відеокамер. Усі підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" забезпечені достатньою кількістю посипальних та паливно-мастильних матеріалів та готові до роботи у цілодобовому режимі. У зв'язку з погіршенням погодних умов – зниженням температури нижче нуля та дощем – на проїжджій частині і тротуарах утворилась ожеледиця. Із 3:00 29 листопада працювали 147 одиниць снігоприбиральної техніки. У разі потреби буде задіяно всі 345 одиниць техніки, що знаходяться на цілодобовому чергуванні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піна на пляжах і величезні хвилі - узбережжя Чорного моря накрив шторм

29 листопада в Києві та Київській області на дорогах сильна ожеледиця. Утворилися затори. Вантажівку занесло і вона перекрила дорогу в двох напрямках.

Зараз ви читаєте новину «"У травматологів - жнива": у соцмережах збиткуються з негоди в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути