четвер, 27 квітня 2017 19:16

У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого немає
12

У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого не має
Фото: www.facebook.com
У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого не має
У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого не має
У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого не має
У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого не має

Компанія "Плутон-С" вимагає від директора школи №29 Оболонського району Києва підписати акт виконаних робіт за ремонт спортивної зали. Але керівник відмовляється, бо роботи не завершили.

Про це Gazeta.ua розповіли в батьківському комітеті навчального закладу.

"Підлога недофарбована, дроти стирчать, незаізольовані. Батареї заховані за якимсь штахетником. У перевдягалці підлогу не міняли зовсім, стіни обклали плиткою. Залізні труби спаяли з пластиковими. До баскетбольної корзини не приварили кільце. Але в акті прийому-здачі вказали, що вставили 100 розеток. Тепер у директора вимагають підписати акт виконаних робіт, яких немає. Це ж кримінальна справа", - сказав член батьківського комітету Олег Павлович.

Тендер на ремонт у 29-й школі проводило комунальне підприємство "Київбудреконструкція". Перемогла компанія "Плутон-С". Повинна була відремонтувати спортивний зал та роздягальню. З бюджету міста виділили 1,2 млн грн.

Через напіваварійну спортзалу майже рік у школі не проводили уроки фізкультури. Батьківський комітет вимагає від компанії "Плутон-С" закінчити ремонт.

Інцидент з відмивання грошей через капремонти в навчальних закладах у цієї компанії не єдиний.

У листопаді 2016 року Київбудреконструкція уклала з "Плутон-С" угоду на капремонт спортивних залів і допоміжних приміщень у середній школі №302 Дарницького району на 2,4 млн грн. Підрядник зобов'язувався завершити роботи до кінця поточного року. Але у січні 2017-го припинив.

"Наш спортзал ремонтували до нового року, а потім все затихло. Діти на подвір'ї займаються фізкультурою", - розповідають у 302-й школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість учасників ЗНО зменшилась

ТОВ "Плутон-С" засноване 2012 року зі статутним капіталом в 1 млн грн. Основним видом діяльності компанії є будівництво житлових і нежитлових будівель. На сьогодні фірма зареєстрована в Києві за адресою вул. Предславинська, 12, офіс 196. Засновником і керівником фірми з 2014 року значиться Олександр Кирилов.

Зараз ви читаєте новину «У столичній школі роздерибанили мільйон на ремонт, якого немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути