Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 21:49

Ніна Москаленко виграла ще одну справу проти рейдерів

Ніна Москаленко виграла ще одну справу проти рейдерів
Ніна Москаленко Фото: lustration.org.ua

Київська вчителька Ніна Москаленко виграла апеляцію у справі про незаконний продаж третини її будинку. Про це вона повідомила "Українській правді".

За її словами, йдеться про цивільну справу за її позовом. Водночас жінка повідомила, що дату оскарження рішення Печерського райсуду Києва про виселення її з будинку досі не призначено.

Ця апеляція є головною у справі Москаленко, оскільки лише вона може зняти претензії рейдерів до її майна. Водночас, за словами жінки, апеляція цієї цивільної справи гальмується.

"Ми чекаємо головної апеляції. За законом суд першої інстанції (у нашому випадку Печерський райсуд Києва) протягом 7 днів передає позов до Апеляційного суду. Вже йде третій тиждень, а суд першої інстанції не передає нашу апеляцію", - розповіла Москаленко.

"Ми туди постійно дзвонимо, переживаємо. Я хочу до когось звернутися і спитати, чому, хіба можна так довго передавати документи?", - додала вона.

Як відомо, у листопаді Печерський райсуд постановив виселити Ніну Москаленко з її мамою і неповнолітнім сином з її будинку. Крім того, проти Москаленко порушено дві кримінальні справи. Перша – про нібито нанесення тілесних ушкоджень одному з рейдерів, які вривалися в її будинок. У цій справі продовжується судовий розгляд.

Водночас напередодні нового року міліція закрила кримінальне провадження за фактом смерті вітчима Москаленко, в якій також звинувачували жінку.

Київська вчителька Ніна Москаленко вже півроку воює за власну землю і будинок на Печерську. Вона пережила кілька рейдерських нападів, її вікна били, її намагалися звільнити з роботи.

За цими діями, як підозрює вчителька та її представники, стоїть "регіонал" Василь Грицак. Також висувалися версії про те, що фігурантами цієї справи є хокеїст Юрій Бабенко, який володіє кількома ділянками землі поряд, а також генерал Станіслав Денисюк (колишній начальник УМВС в Харківській області, начальник податкової адміністрації Харківської області) і генерал, колишній начальник УМВС в Сумській області Олександр Москальчук.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Москаленко виграла ще одну справу проти рейдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути