середа, 08 вересня 2021 11:28

Ґвалтівник із сайту знайомств познущався з 24-річної киянки

Ґвалтівник із сайту знайомств познущався з 24-річної киянки
Підозрюваний у зґвалтуванні та розбійному нападі відрекомендувався "Андрієм". Був одягнений у чорну спортивну куртку і штани. Фото: Нацполіція

У Києві на вул. Кавказькій чоловік зґвалтував і пограбував 24-річну жінку. Він познайомився із жертвою на сайті знайомств.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

"Жінка домовилася з ним (підозрюваним. - Gazeta.ua) про зустріч. Опинившись наодинці, зловмисник почав погрожувати ножем, затягнув її до квартири, зв'язав і заклеїв рот клейкою стрічкою. Зґвалтував її, забрав два мобільних телефони, гроші, інші особисті речі й утік", - розповів виконувач обов'язків начальника Солом'янського управління поліції Іван Жук.

Упродовж доби оперативники розшукали злочинця й затримали. Це раніше судимий житель столиці 1982 року народження.

За скоєне чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зґвалтував удвічі старшу односелицю

Злочин стався ввечері 5 вересня. Чоловік зателефонував жінці, вони домовилися про зустріч. Зустрівшись, киянка швидко з ним попрощалася, пише Obozrevatel.

"Мабуть, не сподобався. Однак чоловік простежив за нею. Коли жертва підійшла до квартири, напав на неї й затягнув усередину", - розповіло анонімне джерело.

Також чоловік украв із квартири жінки банківську картку, кілька пляшок сидру й пачку майонезу.

Потерпілій вдалося звільнитися приблизно за 1 год. і звернутися по допомогу.

У Дніпрі чоловік зґвалтував і пограбував 17-річну дівчину. Вона розповіла, що познайомилася з цим чоловіком приблизно о 23:00 на зупинці громадського транспорту. Він сказав, що довго чекає на таксі, запропонував провести додому. Дівчина погодилася. Знайшовши безлюдне місце, чоловік зґвалтував дівчину й забрав у неї телефон, ланцюжок та інші цінні речі. Після тривалих пошуків приблизно о 03:00 підозрюваного затримали біля залізничного вокзалу.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівник із сайту знайомств познущався з 24-річної киянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути