понеділок, 10 серпня 2020 11:10

Спальня по-японськи: як перетворити інтер'єр до невпізнання
13

Шпалери для спальні в японському стилі
Фото: remontbp.com
Шпалери для спальні в японському стилі
Шпалери для спальні в японському стилі
Шпалери для спальні в японському стилі
Шпалери для спальні в японському стилі

Японські інтер'єри залишаються в тренді завдяки мінімалістичності. Вони сподобаються людям, які шукають чогось більшого, ніж просто модний дизайн. Тут немає місця для гламуру або елегантною обробки. Даний стиль бачить красу в простоті, невибаглива дизайні і предметах з душею

Не вітається застосування дизайнерських аксесуарів, штучних матеріалів або синтетичних тканин.

У головних ролях дерево, бамбук і елементи з рисового паперу. Меблі в японському стилі невисокі і без обробки. Більшість моделей можуть похвалитися геометричними і тонкої формами. Варто вибрати для інтер'єру спальні просту дерев'яне ліжко, яка буде відповідати стилю традиційних японських аранжувань. Доречно також мати гарний вигляд низькі приліжкові тумбочки і шафу зі світлими розсувними дверима.

Каркас ліжка може бути виготовлений з масиву ясеня, просочений лляною олією. Мінімалістська форма робить цей предмет меблів позачасовим і ідеально поєднує з інтер'єрами, оформленими в традиційному і сучасному стилі.

Естетика, що виходить з Далекого Сходу, завжди дотримувалася світлих, нейтральних і приглушених земних квітів. Тому в інтер'єрах вітаються бежеві, пилові зелені, збалансовані апельсинові і коричневі кольори. Варто спробувати відтінки білого, кольору слонової кістки, пудингу, а також палітру сірого для вдалої аранжування. Завдяки таким комбінаціям простору зберігають свій природний характер, але в той же час створюють підвищений комфорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишок та спокій: підібрали найвдаліші шпалери в спальню

На додаток до дерев'яних елементів, в інтер'єрі також повинні бути використані інші натуральні матеріали, такі як льон, джут, шерсть або натуральна бавовна. Тому вибирайте м'які подушки, ткані ліжники. Також варто розглянути килими ручної роботи.

Пастельні кольори в дизайні інтер'єру створюють спокійну та стриману атмосферу. Вони завжди доречні. Хто хоче розбавити цей настрій, може додати яскраві акценти у вигляді картини чи подушок.

Для їдальні можна взяти барвисті обідні стільці. Вони надають світлій кімнаті прохолодне акцентування.

Зараз ви читаєте новину «Спальня по-японськи: як перетворити інтер'єр до невпізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути