Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2020 02:28

Рулонні штори шик та зручність: 15 стильних ідей інтер'єру
15

Фото: remontbp.com

Вікно прикрашають не тільки широкі штори, а й рулоннні. Це один з практичних варіантів, який відмінно підійде буквально у кожну кімнату.

Спеціальна конструкція рулонних штор гарантує відмінну адгезію матеріалу до поверхні скла. Тому рулонні штори захищають від сонця, навіть коли відкривається вікно.

Сучасні жалюзі зроблені з кращих матеріалів, забезпечуючи відмінний захист від занадто великої кількості сонячного світла. Прекрасно вписуються в простір кімнати, забезпечуючи максимальний комфорт. Цей продукт є гарантією підтримки правильної температури в інтер'єрі будинку і створення оригінального характеру приміщення.

Рулонні штори рішення, яке найчастіше вибирають сучасні люди через переваги:

1. зручні у використанні і універсальні

2. адаптуються до будь-якого інтер'єру

3. відрізняються величезним вибором кольорів

Великий вибір доступних матеріалів також дає величезну свободу вибору. Пропозиція включає моделі "день-ніч", що забезпечують найкраще регулювання вхідного світла.

Вони ефективно захищають від нагрівання інтер'єру і надмірного сонячного світла. Фіранки гарантують високий комфорт і відрізняються оригінальною естетикою.

Додатковою перевагою даних моделей є дуже проста збірка, а це значить, що вам не знадобляться ніякі складні інструменти, завдяки яким практично кожна людина впорається з монтажем.

Установка дуже проста, бо є моделі прикріплені до гачків або липучкам. Просто розташувати на правильній відстані один від одного на віконні рами, щоб насолодитися оригінальною естетикою інтер'єру.

Найпопулярнішим рішенням, безсумнівно, є рулонні штори з липучкою. Вони підвішені на спеціальній смузі над вікном. Це надзвичайно практичний варіант, який дозволяє швидко розібрати / зібрати жалюзі в залежності від потреб. Рулонні штори на карнизі також доступні на ринку. Вони особливо добре працюють в класично мебльованих інтер'єрах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люстри 2020: як не помилитися з вибором у різні кімнати

Затемнення жалюзі забезпечують кращий захист від сонця. Однак, якщо ви виберете їх неправильно, то вони зроблять інтер'єр похмурим, чого безумовно слід уникати. Ступінь темряви залежить не тільки від кольору тканини, але також від її типу і товщини. Більш товстий бавовняний матеріал краще захищає від сонця.

Доступні варіанти включають в себе:

STOP механізм самоторможения - дозволяє зупинити жалюзі в будь-якому положенні;

універсальна ланцюг (шнур), яка може бути встановлена ​​як на лівій, так і на правій стороні жалюзі;

натягувач ланцюга (нитка) - завдяки цьому ланцюг або нитка не плутаються;

напрямна тканини - дозволяє утримувати тканину прочиненими, щоб завіса виглядала красиво.

Щороку змінюються тенденції в інтер'єрі. Це стосується також і вибору штор. Цього року варто вибирати яскраві кольори, особливо в зелених та синіх тонах. Ефектно виглядають штори з глянцевим блиском у поєднанні з нейтральним фоном інтер'єру.

Світлі тони додають світло і розширюють приміщення. Якраз це й потрібно вікнам з північного боку. Темні відтінки "поглинають" простір.

Зараз ви читаєте новину «Рулонні штори шик та зручність: 15 стильних ідей інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути